След млякото, кашата е важна храна през първите години от живота на бебето. Зърнените култури притежават високи хранителни ценности и доставят на организма необходимите вещества, витамини и минерали. За да стане по-вкусна и ароматна производителят добавя към нея плодове. Плодовете са и естествен източник на фибри. Желязото допринася за нормалното развитие на детския интелект.
Съставки: Мляко (<0,1% мазнини), овесоно брашно 17%, пълнозърнесто пшенично брашно, обезсолена суроватка на прах (от мляко), пшенично брашно, сметана, сок от круша концентрат 9%, рапично масло, слънчогледово масло, сливи люспи 4,5% (сливи, царевично брашно), пресято овесено брашно 4%, млечни протеини, фибри цикория (инулин) 0,7%, минерални вещества (калций, желязо, цинк, йод), витамини (A, D, E, C, тиамин (В1), ниацин (В3), В6, фолиева киселина, В12, пантотенова киселина).
* Продуктът съдържа 29% пълнозърнесто брашно.
Начин на приготвяне от 8 месеца:
В 100 мл. (1 dl) преварена и охладена вода (до около 60°) се добавят 5 супени лъжици (33 г) от храната. Разбърква се и кашата (133 г) е готова за консумация до 1 час.
Пакетиране: 480 г (за 14 порции каша).